От ГЕРБ обвиниха в лъжа културния министър Велислав Минеков, който по-рано

...
От ГЕРБ обвиниха в лъжа културния министър Велислав Минеков, който по-рано
Коментари Харесай

ГЕРБ: Минеков лъже, това е репресия |

От ГЕРБ обвиниха в неистина културния министър Велислав Минеков, който по-рано през днешния ден по bTV съобщи, че партията на Бойко Борисов е.

Крайно време е служебният министър да прочете Закона за политическите партии. Етажи 16 и 17, предоставени от страната за Централа на Политическа партия ГЕРБ, не са благосъстоятелност на Министерството на културата. Мястото е благосъстоятелност на страната и е предоставено на Политическа партия ГЕРБ в осъществяване на член 31 от Закона за политическите партии. Служебният министър лъже, пишат в позиция от ГЕРБ.

Те уточняват, че партията е заплащала наем за употребените два етажа от 2007 до 2010 година на НДК по подписан контракт.

От 2010 до 2021 година ГЕРБ заплаща наем за етажите на Областна администрация – София – град по подписан контракт. В сходство с измененията в Закона за държавната благосъстоятелност, Правилника за използване на Закона за държавната благосъстоятелност и на съображение Закона за политическите партии, от февруари 2021 година всички парламентарно показани партии не дължат наем за предоставените им от страната пространства за осъществяване на политическа активност, настояват от ГЕРБ и установяват - Очевидно откакто ерата на изчегъртването на ГЕРБ завърши несполучливо, е пристигнало време на изкъртването. В развитите демокрации това се назовава политическа принуда.

От ГЕРБ насочат обществено няколко въпроса към президента, назначил служебния министър:

Вие ли издадохте нареждането ГЕРБ да бъде изгонена от Централата си?

С политически гонения и репресии ли желаете да бъде запомнен и вторият Ви длъжностен кабинет?

Г-н Радев, честно ли е?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР